P4 – riksdekkende radio til det norske folk | radioriks.com

P4 – underholdning hver dag

By adminy 0 Comment June 26, 2019

P4 Radio Hele Norge AS er en norsk kommersiell radiokanal som kom på lufta allerede i 1993. Kanalen holder til på Lillehammer, med kontorer i storbyene Bergen og Oslo. P4 er en riksdekkende kanal som gir deg god underholdning, fengende musikk, ferske nyheter og spennende sport. Hver eneste dag. Mer enn én million nordmenn lytter til stemmene fra denne radiokanalen daglig, enten det er hjemme i stua, på badet under tannpussen, eller i bilen på vei til jobben eller hytta.

Som en kanal for hele Norges befolkning, er P4 stolte av å kunne tilby god underholdning for alle. P4s radiofrokost er på lufta hver mandag til fredag fra klokken 06.00 til klokken 10.00. Hvis du bruker radioen som vekkerklokke har du dermed muligheten til å våkne opp til noen av Norges mest morgesfriske stemmer. Radiofrokosten gir deg alltid et møte med en spennende frokostgjest, og kan også skilte med humoristiske innslag som «Fem på – blir du lurt?».

Lyden av Norge og andre konkurranser

Kanalen gir deg selvfølgelig god musikk, men noe av det P4 er mest kjent for er «Lyden av Norge». Millioner av kroner er delt ut til norske husstander siden konkurransen ble innført, alt den heldige vinneren trenger å gjøre er å gjette riktig på hva som lager lyden. Dette høres kanskje enkelt ut. Men ofte kan det komme inn flere hundre gale forslag før vinneren klarer å avsløre lyden av Norge, som kan være noe så dagligdags som å skjære brød med en skarp kniv.

Du får også mange andre morsomme konkurranser på P4, under radiofrokosten kan du for eksempel prøve deg på spillet Jackpot. Her skal du svare på så mange spørsmål som du klarer i løpet av 60 sekunder, og får du ti rette svar, så kan du vinne hele 100 000 kroner. Quizen «Fem kjappe – hvor mye kan du» er også et populært innslag. Kanalen har også mange andre uhøytidelige konkurranser, som VM-quiz og kåring av tidenes beste sommerlåt.

Musikk som gjør deg glad

På P4 serverer de musikk som gjør deg glad, hele døgnet rundt. Det er ikke usannsynlig at du finner dine favorittlåter på akkurat denne kanalen. Det populære programmet «Sport og musikk» gir deg det beste fra to verdener: Her får du alle de siste sportsnyhetene i kombinasjon med de gode gamle klassikerne på musikkfronten. «Midt i trafikken» er perfekt for deg som vil høre på noen god-låter mens du sitter i kø på vei hjem fra jobb.

Er du romantisk anlagt vil «Kjærlighet uten grenser» både tilfredsstille behovet for romantikk og gi deg noen rolige låter du kan nynne til. Alle programmene på P4 byr på allsidig og variert musikk innimellom prat og nyheter, og dette er derfor en radiokanal med bred appell til store deler av det norske folk. Liker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, så er nyhetssendingene selvfølgelig viktige å få med seg. Foretrekker du satiriske innslag bør du høre på «Misjonen» hver fredag.

Hvorfor lytte til P4?

P4 er en kanal med interessante og hyggelige programledere, som vet hvordan de skal gi lytterne den beste underholdningen på lufta. Dette er en radiokanal som gir deg spennende konkurranser og som holder deg oppdatert både på nyhetsbildet og trafikkforholdene der du befinner deg. Med herlig musikk og interessant underholdning er det ikke så rart at kanalen fortsatt har beholdt posisjonen som Norges største kommersielle radiostasjon, eller at tusener av nordmenn har denne radiokanalen som sin favoritt.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *