Radiokanalen P5 Hits | radioriks.com

P5 Hits

By adminy 0 Comment June 26, 2019

P5 Hits er en norsk radiokanal for storbyene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. De spiller i hovedsak musikk, men har forskjellige innslag som underholdningsprogrammer, nyheter og værmeldinger. Radiokanalen gikk på luften for første gang 1. januar 2010, og har siden bli en nasjonal kanal som sendes via DAB+. Kanalen er en radiokanal under P4-gruppen, som er en gruppe bestående av flere av de mest populære radiokanalene i Norge – som NRJ Norge, P6 Rock og P7 Klem.

P4-gruppen skriver på nettsiden sin at de har som mål å underholde lytterne sine ved å spille den beste musikken og ha de beste programmene. De er også opptatt av god forretningsetikk i forhold til lyttere, både innad i selskapet og med sine samarbeidspartnere. De er en del av Nordic Entertainment Group som er et selskap basert i Sverige, og er en av Nordens største underholdningsleverandører. De leverer alt fra radiokanaler til strømmetjenester og ulike TV-kanaler.

Programmer

P5 hits består av fire programmer, samt «Bare Hits – Hele Tiden». De fire forskjellige programmene er Frokostshowet, P5-Lunsjen, P5-Ettermiddagen og P5-Kvelden. Frokostshowet spilles alle hverdager fra 06.00 til 10.00, og det er et bra program å starte dagen med. Det er Andreas Velle og Elisabeth Carew som er programledere, og de gir deg god musikk, underholdning og oppdateringer på alt og ingenting. Etter Frokostshowet starter P5-Lunsjen klokken 10, hvor du får høre enda flere hits og du blir oppdatert på hva som skjer i underholdningsverdenen.

Fra klokken 14.00 til 18.00 spilles P5-Ettermiddagen, dette er den perfekte kanalen å ha på i bilen på vei hjem fra jobb ettersom de også oppdaterer deg på viktige trafikkmeldinger. Det siste programmet er P5-Kvelden som spilles fra 18.00 til 22.00, hvor du kan kjenne på godstemningen med nye hits og god underholdning. Fra 22.00 er det ingen flere programmer med verter, men fortvil ikke, de spiller fortsatt god musikk og nye hits i «Bare Hits – Hele Tiden».

Vinn spennende premier

Som lytter hos P5 Hits får du ikke bare god underholdning, god musikk og god stemning, men du får også muligheten til å vinne spennende premier. Faktisk har du hver eneste morgen mulighet til å vinne en ferie til sydlige strøk. Hvis du hører på Frokostshowet klokken 08.10 kan du bli med på en konkurranse. Konkurransen går ut på at du får fem spørsmål på ett minutt. Hvis du svarer riktig på alle innen tiden går ut vinner du.

Skulle du ikke ha muligheten til å høre på frokostshowet akkurat da, er det fortsatt muligheter for andre premier. P5 Hits har nemlig forskjellige konkurranser som varierer. Akkurat nå har de en konkurranse gående hvor det er en vinner hver eneste uke som vinner festivalpass til Stavernfestivalen i sommer. Du kan enten klikke deg inn på nettsiden deres for å se hvilke konkurranser som går for tiden og hvordan du kan vinne, eller du kan følge med på radiokanalen.

P5 Hits – app

Du kan også høre på P5 Hits på enheten du ønsker, hvor enn du ønsker. Det finnes nemlig en egen app hvor du kan høre på radiokanalene som P4-gruppen tilbyr. Appen ligger tilgjengelig både på App Store og Google Play, og er derfor tilgjengelig for de fleste. Det er den perfekte måten å følge med på P5 Hits uansett hvor du er. Det er også en egen app du kan bruke for å spille fra din Apple TV.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *