Radiokanalen Radio 1 | radioriks.com

Radio 1

By adminy 0 Comment June 26, 2019

Radio 1 er en norsk radiokanal som lar deg lytte til trendy og god musikk. Du kunne før finne kanalen på FM-nettverket i Bergen, Trondheim eller Oslo, men i dag kan du høre på den over hele landet på DAB på kanal 12D. Radio 1 fokuserer i hovedsak på ny og kjent musikk fra hele 2000-tallet. Deres målgruppe er relativt unge lyttere som ønsker god musikk uten mange forstyrrelser. Kanalen drives av selskapet Bauer Media AS.

Kanalen er under Radio Play, som igjen drives av Bauer Media AS. Radio Play er samlingen av alle stasjonene til Bauer Media AS, hvor du kan høre live streaming av alle kanalene, samt høre på podcaster og finne all informasjon du skulle trenge. Bauer Media AS er et selskap basert i Oslo og Bergen som driver flere av landets største kanaler, blant annet Radio Norge, Radio Topp 40 og Radio Rock. Bauer Media sørger for at du får den beste musikken på deres kanaler.

Program og kontakt

Programmet til Radio 1 består i hovedsak av «dagens største hits og det beste fra 2000-tallet». Hva dette går ut på sier seg egentlig selv, men det er i hovedsak god musikk. Kanalen passer for de aller fleste og spesielt de som liker nyere og trendy musikk. Programmet har to «sendinger» om dagen – den første starter ved midnatt og den andre klokken 12.00, så i praksis vil det si at du kan høre god musikk døgnet rundt.

Fra nettsiden til Radio 1 kan du enkelt finne ut hvordan du kan komme i kontakt med de. Du kan gjøre det enkelt via tekstmelding, sosiale medier, ved å ringe eller via deres postadresse. Tekstmeldinger brukes ofte for kontakt i konkurranser. Besøksadressen til Radio 1 er i Oslo på Jernbanetorget, som også er deres postadresse. De kan også kontaktes via Facebook, Instagram og Snapchat, hvor du også kan følge med på de nyeste nyhetene og oppdateringene om kanalen.

Podcast

Ikke bare kan du høre på god musikk hele dagen på Radio 1, men de lager også en rekke forskjellige podcaster som du kan laste ned og høre på når som helst. En podcast er som et radioprogram du kan laste ned og høre på når som helst. Noen podcaster kommer ut hver uke og du kan abonnere på de, og de er helt gratis. Siden du kan laste ned episodene kan du også høre på de uten internett.

Radio 1 sin podcast er «Backstage med Gita». Det er en podcast hvor du får spennende innblikk i musikkbransjen. Hver uke får Gita besøk av musikkgjester som forteller deg hvordan det egentlig er å være musiker, og du får også oppdateringer om popkultur, nyheter og ny musikk. Dette er en podcast som er perfekt for deg som er musikkinteressert. Det er også flere spennende podcaster fra Radio Play du kan sjekke ut som «Husarrest», «Dilemma» og «Siri og de gode hjelperne».

Lytt via appen

I dag bærer nesten alle med seg smarttelefonene sine nesten uansett hvor de går, da det er telefonen vi bruker til kommunikasjon, underholdning, informasjon og mye mer. Nå kan du til og med høre på Radio 1 og mange andre kanaler med mobilen ved hjelp av Radio Play sin app. Appen kan lastes ned både fra Apple Store og fra Google Play. Slik kan du få tilgang på Radio 1 sin musikk akkurat når og hvor du skulle ønske.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *